Βράβευση της Cromar στα Digital Finance Awards 2023 για το “Cromar Innovation Lab for Digital Risks”

26/02/2023 09:22

 

 

Μια ακόμη επιβράβευση της Cromar για την παροχή ασφαλιστικών λύσεων Digital Risks!
 

Ευχαριστούμε την κριτική επιτροπή των βραβείων Digital Finance Awards 2023, την Boussias Communications και την κυρία Παυλάτου για την εξαιρετική διοργάνωνη.


H Cromar βραβεύθηκε στα Digital Finance Awards 2023 για το "Cromar Innovation Lab for Digital Risks".

 

Στόχος της Cromar ήταν και είναι  να γίνει το σημείο αναφοράςγια ασφαλιστικά προϊόντα Digital Risks (Cyber Insurance,  ασφαλίσεις εταιριών τεχνολογίας και ασφαλιστικά προϊόντα που καλύπτουν Intellectual Property, NFTs, Crypto Wallets, Blockchain Technology, Smart Contracts).

 

Για αυτό δημιούργησε το Κέντρο Καινοτομίας, Cromar Innovation Lab for Digital Risks, για να ενισχύσει την καινοτομία εντός και εκτός της εταιρίας. Παρακολουθώντας τις διεθνείς εξελίξεις στον τεχνολογικό τομέα, και πως αυτές επηρεάζουν τα επιχειρηματικά μοντέλα δημιουργεί ασφαλιστικές λύσεις Digital Risks και υπηρεσίες που υποστηρίζονται από εξειδικευμένες ασφαλιστικές αγορές.

 

Οι ασφαλιστικές λύσεις που προσφέρει εξυπηρετούν την ανάπτυξη του Τεχνολογικού Οικοσυστήματος στην Ελλάδα. Η ασφάλιση των εταιριών αυτών είναι αναγκαία για την σύμμετοχή τους σε έργα και την ανάπτυξή τους εντός & εκτός Ελλάδος.

 

Η Cromar επίσης σε Ευρωπαϊκά Προγράμματα (SECONDO) με θέματα που σχετίζονται με την κυβερνοασφάλεια και την κυβερνοασφάλιση σε συνεργασία με διεθνή Πανεπιστήμια και εξειδικευμένες εταιρίες με σκοπό την δημιουργία γνώσης εσωτερικά και μεταφορά γνώσης σε συνεργάτες, ασφαλισμένους και εταιρίες.

 

 

    

Η Cromar έχει βραβευθεί από τους Lloyds με βραβεία Καινοτομίας για την εκπαιδευτική μηχανή www.cyberinsurancequote.gr και με το βραβείο Φίλιππος Μωράκης Disruptive Innovation  2022.