Σεμινάριο Cyber Risks Management από το ΕΙΑΣ

13/11/2016 18:08

 

Το ΕΙΑΣ, λαμβάνοντας υπόψη τις σύγχρονες ανάγκες της ασφαλιστικής αγοράς και των επιχειρήσεων αλλά και το μεγάλο ενδιαφέρον και την αυξημένη συμμετοχή που είχαν τα τρία προηγούμενα προγράμματα στα οποία οι συμμετέχοντες ξεπέρασαν τους 100, πραγματοποιεί ξανά το σεμινάριο “Cyber Risks Management” με δύο από τους πλέον εξειδικευμένους και καταρτισμένους στο θέμα αυτό εισηγητές, αφού είναι σαφές ότι η κατάρτιση και η εκπαίδευση στο θέμα αυτό των εταιρικών στελεχών είναι πλέον απαραίτητη.

 

Οι εξειδικευμένοι στο σύγχρονο αυτό θέμα Εισηγητές του σεμιναρίου είναι ο κ. Κώστας Παπαδάτος, Πρόεδρος του (ISC)2 Hellenic Chapter & Business Development Director στην εταιρεία Adacom και ο κ. Νίκος Γεωργόπουλος, πιστοποιημένος Cyber Insurance Risk Manager (CyRM) & Cyber Risks Advisor στην Cromar Insurance Brokers, Lloyd’s Coverholder.

 

Το Σεμινάριο είναι διάρκειας πέντε (5) εκπαιδευτικών ωρών και θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 1 Δεκεμβρίου 2016, 16:30– 20:45.

 

Σκοπός του Σεμιναρίου είναι:
η ενημέρωση και η παροχή εξειδικευμένης επιμόρφωσης αναφορικά με το Cyber Risks Management, η παρουσίαση των κινδύνων που απειλούν τις σύγχρονες επιχειρήσεις, οι δυνατότητες διαχείρισής τους και η χρήση της ασφάλισης ως εργαλείο διαχείρισης κινδύνου. Σκοπός επίσης του σεμιναρίου είναι να παρουσιάσει μία συνολική λύση αποτελεσματικής διαχείρισης των κινδύνων παραβίασης δεδομένων, επιτρέποντας τόσο στους συμμετέχοντες όσο και στις επιχειρήσεις να διαχειριστούν την αυξανόμενη ευθύνη τους λόγω της διαχείρισης μεγάλων ποσοτήτων προσωπικών δεδομένων των πελατών τους και να μετριάσουν τον κίνδυνο να θιγεί η εταιρική τους φήμη από πιθανή παραβίαση της ασφάλειας των δεδομένων αυτών.

 

Το Σεμινάριο απευθύνεται:
σε στελέχη εταιριών και ασφαλιστικούς διαμεσολαβητές που επιθυμούν να ενημερωθούν για τις τελευταίες εξελίξεις στην αντιμετώπιση διαδικτυακών κινδύνων και να διευρύνουν περαιτέρω τις γνώσεις τους.

 

Θεματολογία Σεμιναρίου:
• Διαδικτυακοί Κίνδυνοι
• Διαχείριση Διαδικτυακών Κινδύνων
• Cyber Insurance
• Τι είναι, τι προσφέρει, διεθνείς τάσεις 
• Η χρήση της ασφάλισης Cyber Insurance στη διαχείριση των κινδύνων.

 

Κόστος Συμμετοχής στο Σεμινάριο:
• 60€ για τα μέλη του ΕΙΑΣ  
• 70€ για τα μη μέλη του ΕΙΑΣ

 

Για τις Εταιρίες που θα έχουν πολλαπλή συμμετοχή (τρία ή περισσότερα άτομα) σε αυτό το Σεμινάριο, το κόστος διαμορφώνονται σε 50€ για τις εταιρίες-μέλη του ΕΙΑΣ και σε 60€ για τις εταιρίες-μη μέλη του ΕΙΑΣ.

 

Αιτήσεις Συμμετοχής θα γίνονται δεκτές μέχρι και την Παρασκευή 25 Νοεμβρίου 2016.

 

Διαβάστε περισσότερα – Αίτηση συμμετοχής