Security Information and Event Management (SIEM) από την Aspida Cyber Security

06/10/2016 16:10

Η Aspida Cyber Security, ανακοινώνει το λανσάρισμα της νέας υπηρεσίας Security Information and Event Management (SIEM).

 

Οι κυβερνοεπιθέσεις αποτελούν πλέον το μεγαλύτερο κίνδυνο όλων των εταιριών με καθημερινά συμβάντα παγκοσμίως. Οι συνέπειες ποικίλλουν από την κλοπή εμπιστευτικών δεδομένων ως και την πλήρη απώλεια λειτουργίας υπηρεσιών κοστίζοντας πολύ σε μία εταιρία και κλονίζοντας την αξιοπιστία της.

 

Με τη νέα μεγάλη επένδυση τόσο σε εξοπλισμό όσο και σε εκπαίδευση, η Aspida Cyber Security σας προσφέρει πλέον την υπηρεσία Security Information and Event Management (SIEM). Έτσι, μπορεί να παρακολουθεί τις υποδομές σας 24 ώρες το 24ωρο μέσω του Security Operations Center (SOC) και να δρα άμεσα σε περιστατικά ασφαλείας. Η εταιρία σας δίνει τη δυνατότητα να δοκιμάσετε την υπηρεσία αυτή προσφέροντας τους δύο πρώτους μήνες δωρεάν.

 

“Στόχος μας είναι να προστατεύουμε τα δεδομένα των πελατών μας προσαρμόζοντας λύσεις στις ανάγκες τους, πάντα με γνώμονα την ποιότητα στην παροχή υπηρεσιών.” δήλωσε ο Information Security Manager του Ομίλου Aspida, Μπάμπης Καλευρόσογλου.

 

Η Aspida Cyber Security, μέλος του Ομίλου Aspida που παρέχει ολοκληρωμένες υπηρεσίες ασφαλείας, μπορεί να εντοπίσει και να αντιμετωπίσει αποτελεσματικά ευπάθειες υπολογιστικών συστημάτων και δικτύων εταιριών κάθε κλάδου σε συνδυασμό με την εκπαίδευση των χρηστών μιας εταιρίας. Το προσωπικό είναι έμπειρο, κατέχει όλα τα απαραίτητα πιστοποιητικά και υφίσταται συνεχή εκπαίδευση ώστε να παρέχει ολοκληρωμένες λύσεις ασφαλείας.

 

Για περισσότερες πληροφορίες:

Aspida Cyber Security: https://cyber.aspida.org

Email: cyber@aspida.org

Δελτίο Τύπου