Οι Anonymous "χτύπησαν" την Τράπεζα της Ελλάδος! - Προειδοποιούν και με άλλα χτυπήματα!

04/05/2016 22:21

 

Θύμα των Anonymous έπεσε η Τράπεζα της Ελλάδος σύμφωνα με ξένα δημοσιεύματα. Η επίθεση έγινε τα τελευταία 24ωρα και σύμφωνα με τα δημοσιεύματα οι servers της Τράπεζας της Ελλάδος έμειναν εκτός λειτουργίας για τουλάχιστον 6 ώρες.

Η επίθεση αυτή είναι μέρος μιας επιχείρησης που ξεκίνησε τον Ιανουάριο του 2016 και σταμάτησε για κάποιους μήνες αλλά ξανάρχισε τον Μάρτιο και έχει την επωνυμία #OpIcarus και στόχο τον τραπεζικό τομέα σε Ευρώπη αλλά και Η.Π.Α.

Η Τράπεζα της Ελλάδος είναι μία από τις πρώτες Τράπεζες που φέρεται να στοχοποιήθηκαν τις τελευταίες ώρες, με επίθεση κατανεμημένης άρνησης υπηρεσίας (DDoS attack). Δείτε τι έδειχνε για ώρες η σελίδα της Τράπεζας της Ελλάδος.

 

 

Οι hackers που χτυπούν τις τράπεζες, τα χρηματοπιστωτικά ιδρύματα αλλά και μεγάλες εταιρείες το κάνουν γιατί πιστεύουν ότι εμπλέκονται στην διαφθορά και την διαπλοκή και αποφάσισαν ως δείγμα διαμαρτυρίας να στραφούν εναντίον τους, με έναρξη “διαδικτυακού πολέμου”.

 

Σύμφωνα με το hackread.com σε αποκλειστική συνομιλία που είχαν με μέλη των Anonymous τους είπαν:

«Η Ελληνική Κεντρική Τράπεζα θα μείνει εκτός λειτουργίας όλη την ημέρα. Επιθυμούμε όλα τα τραπεζικά στελέχη να γνωρίζουν ότι αν δεν θέσουν οι ίδιοι τους εαυτούς τους υπόλογους για τα εγκλήματα που έχουν διαπράξει εναντίον της ανθρωπότητας, θα χτυπάμε μια νέα Τράπεζα κάθε μέρα, τιμωρώντας τους. #OpIcarus» 

 

 

Στις 2 Μαΐου στο YouTube είχε ανέβει video διάρκειας 1:35, όπου οι Anonymous ανακοίνωσαν την επίθεση στο site της Τράπεζας της Ελλάδας. Το συνόδευαν με κείμενο που ξεκινούσε με τη φράση "Ο Όλυμπος θα πέσει. Ο Ίκαρος βρήκε το δρόμο του να γυρίσει στην Ελλάδα (...) Σήμερα η επιχείρηση Ίκαρος μπήκε στην επόμενη φάση. Για σήμερα, ρίξαμε επανειλημμένα το site της Τράπεζας της Ελλάδας". Υποστηρίζουν πως η επίθεση στην ΤτΕ είναι η πρώτη της εκστρατείας 30 ημερών κατά τραπεζών σε όλο τον κόσμο.

 

Το κείμενο των Anonymous

Olympus will fall. How fitting that Icarus found his way back to Greece.

Greetings world, and greetings Global Banking Cartel, We are Anonymous

A few days ago, we declared the revival of Operation Icarus.

Today, Operation Icarus has moved into the next Phase.

For today, we have continuously taken down the website of the Bank of Greece.

This marks the start, of a 30 days campaign, against central banking sites around the globe.

Like Icarus, the powers that be have flown too close to the sun, and the time has come to set the wings of their empire ablaze, and watch the system their power relies on come to a grinding halt and come crashing down around them.
We must strike at the heart of their empire by once again throw a wrench into the machine, but this time we face a much bigger target - the global financial system.
This time our target is the Global Banking Cartel.

This is a call to arms, brothers, who for too long have stood for nothing but have criticized everything.
Stand now, behind the banner of free men against the tyrannical matrix of institutions that oppose us. Take your weapons and aim them at the Global Banking Cartel. This is the operation to end all others. 
In the beginning some people may stand to lose something from this, but the powers that be stand to lose much more. Bring the rain, brothers!

Operation Icarus, Phase 2, Engaged.

We are Anonymous,
We are Legion,
We do not Forgive,
We do not forget,

Global Banking Cartel, you've probably expected us.Πηγη www.newsit.gr