Έρχεται το Cyber Insurance & Incident Response Conference 2021

17/10/2021 16:07

H υιοθέτηση της απομακρυσμένης εργασίας και ο ψηφιακός μετασχηματισμός λόγω της πανδημίας του COVID-19 αύξησε το μέσο συνολικό κόστος περιστατικών παραβίασης, το οποίο έφτασε τα $4,24 εκατομμύρια.

Επίσης οι οργανισμοί που απασχολούσαν περισσότερο από το 50% του εργατικού δυναμικού τους εξ αποστάσεως χρειάστηκαν 58 ημέρες περισσότερο χρόνο για τον εντοπισμό και τον περιορισμό της παραβίασης (ΙΒΜ Cost of Data Breach Report 2021). Με την εκρηκτική αύξηση των επιθέσεων ransomware, οι οποίες δεν περιορίζονται από γεωγραφικά όρια, και την  χρήση της τεχνητής νοημοσύνης και της μηχανικής μάθησης, οι επιθέσεις έχουν εξελιχθεί κάνοντας οποιαδήποτε εταιρεία δυνητικό θύμα τους, με αποτέλεσμα να αλλάξει ο τρόπος ανάληψης κινδύνου από τις ασφαλιστικές εταιρίες.

Η αλλαγή του τρόπου ανάληψης συνοδεύτηκε με μεγαλύτερο έλεγχο των τεχνικών και οργανωτικών μέτρωνκάθε εταιρείας για την αντιμετώπιση περιστατικών παραβίασης, με μείωση ορίων ασφαλιστικής κάλυψης, συνασφάλιση, αύξηση απαλλαγών και μεγάλες αυξήσεις ασφαλίστρων. Η αγορά της ασφάλισης πλέον έχει αλλάξει. 

Όλα τα παραπάνω θα κυριαρχήσουν στην ατζέντα του Cyber Insurance & Incident Response Conference 2021 με θέμα “Ransomware Ready”, το οποίο θα διεξαχθεί στις 11 Νοεμβρίου 2021 σε μια ψηφιακή παραγωγή με την τεχνολογία LiveOn, από το καινοτόμο 3D εκθεσιακό και συνεδριακό της κέντρο, το LiveOn Expo Complex. Το συνέδριο διοργανώνεται για τρίτη χρονιά από την ethosEVENTS, σε συνεργασία με το οικονομικό & επιχειρηματικό portal banks.com.gr, το ασφαλιστικό περιοδικό Insurance World και το portal insuranceworld.gr. 

Το συνέδριο έχει στόχο να εξετάσει τους κινδύνους που επηρεάζουν την καθημερινή λειτουργία μιας εταιρείας, οι οποίοι μπορούν να απειλήσουν την ομαλή λειτουργία και τη διαθεσιμότητα των συστημάτων της, να επιφέρουν σημαντικές επιβαρύνσεις στα οικονομικά της αποτελέσματα και τη φήμη της, καθώς και να βοηθήσει την ανάπτυξη της αγοράς της ασφάλισης cyber insurance, αναδεικνύοντας τη σημαντικότητά της ως εργαλείο διαχείρισης κινδύνου. 

 

Η θεματολογία του Συνεδρίου περιλαμβάνει τις εξής ενότητες: 

  • Τάσεις & Προοπτικές της Αγοράς ασφάλισης Cyber Insurance 
  • Νομοθεσία & Συμμόρφωση 
  • Cyber Risks Management & Cyber Claims 
  • Incident Response – Αντιμετώπιση Περιστατικών 

Δείτε στον παρακάτω σύνδεσμο αναλυτικά την Θεματολογία του Συνεδρίου: https://ethosevents.eu/event/cyber–insurance–amp–incident–response–conference-2021/#overview.

Στο συνέδριο θα πάρουν μέρος ασφαλιστές / αντασφαλιστές, underwriters, brokers, αναλογιστές, πραγματογνώμονες και claims managers, risk managers, cyber/IT lawyers, insurance purchasers, CIO’s, CISO’s,CMO’s, DPO’s και CRO’s. 

 

Δηλώστε έγκαιρα την συμμετοχή σας στον παρακάτω σύνδεσμο https://ethosevents.eu/dilosi–symmetochis/cyber–insurance–amp–incident–response–conference-2021-dilosi–symmetochis/ . 

Για πληροφορίες μπορείτε να επισκεφτείτε την επίσημη ιστοσελίδα του συνεδρίου https://ethosevents.eu/event/cyber–insurance–amp–incident–response–conference-2021/ καθώς επίσης και τα socialκανάλια FacebookLinkedIn, και YouTube

Cyber Insurance & Incident Response Conference 2021, 11 Νοεμβρίου 2021, LiveOn Digital Event
 

Για περισσότερες πληροφορίες:   

κος Γιάννης Τριανταφύλλου, Διευθυντής Marketing, ethosGROUP, τηλ. 6937252420,     

e–mail: triantafyllou.y@ethosmedia.eu