ΕΙΑΣ - Σεμινάριο CYBER RISKS MANAGEMENT Διαχείριση Κινδύνου & Cyber Insurance

22/09/2015 07:10

alt

 

Το ΕΙΑΣ, λαμβάνοντας υπόψη τις σύγχρονες ανάγκες της ασφαλιστικής αγοράς και των επιχειρήσεων, σχεδίασε και υλοποιεί για πρώτη φόρα το νέο Σεμινάριο “Cyber Risks Management” με δύο από τους πλέον εξειδικευμένους και καταρτισμένους στο θέμα αυτό εισηγητές, αφού είναι σαφές ότι η κατάρτιση και η εκπαίδευση στο θέμα αυτό των εταιρικών στελεχών είναι πλέον απαραίτητη.

Το Σεμινάριο είναι διάρκειας πέντε (5) εκπαιδευτικών ωρών και θα πραγματοποιηθεί στις αίθουσες διδασκαλίας του εκπαιδευτικού κέντρου του Ε.Ι.Α.Σ. (Λ. Συγγρού 106, 5ος όροφος) την  Τρίτη 20 Οκτωβρίου 2015, 16:00 – 20:15

 

Οι εξειδικευμένοι Εισηγητές  στο σύγχρονο αυτό θέμα του σεμιναρίου είναι ο κ. Κώστας Παπαδάτος, Πρόεδρος του (ISC)2 Hellenic Chapter & Business Development Director στην εταιρεία Adacom και ο κ. Νίκος Γεωργόπουλος, πιστοποιημένος Cyber Insurance Risk Manager (CyRM) & Cyber Risks Advisor στην Cromar Insurance Brokers, Lloyd’s Coverholder.

 

Στο σημερινό ευμετάβλητο περιβάλλον ο όγκος των προσωπικών δεδομένων που συλλέγουν οι επιχειρήσεις έχει αυξηθεί εκθετικά τα τελευταία χρόνια. Η ανάγκη αποτελεσματικής διαχείρισης των κινδύνων που σχετίζονται με την ασφάλεια και την αξιοποίηση αυτών των δεδομένων αποτελεί μεγάλη πρόκληση για τις επιχειρήσεις σήμερα. Η λήψη όλων των κατάλληλων μέτρων προστασίας για την ασφάλεια των δεδομένων αποτελεί θέμα εξαιρετικής σημασίας τόσο για τις επιχειρήσεις όσο και για τους πελάτες, καθώς η αρνητική δημοσιότητα γύρω από μια διαρροή δεδομένων λόγω παραβίασης των κανόνων ασφαλείας και η μη σωστή διαχείριση της κατάστασης μπορεί να καταστρέψει την εταιρική φήμη.

 

Σκοπός του Σεμιναρίου είναι:
η ενημέρωση και η παροχή εξειδικευμένης επιμόρφωσης αναφορικά με το Cyber Risks Management, η παρουσίαση των κινδύνων που απειλούν τις σύγχρονες επιχειρήσεις, οι δυνατότητες διαχείρισής τους και η χρήση της ασφάλισης ως εργαλείο διαχείρισης κινδύνου. Σκοπός επίσης του σεμιναρίου είναι να παρουσιάσει μία συνολική λύση αποτελεσματικής διαχείρισης των κινδύνων παραβίασης δεδομένων, επιτρέποντας τόσο στους συμμετέχοντες όσο και στις επιχειρήσεις να διαχειριστούν την αυξανόμενη ευθύνη τους λόγω της διαχείρισης μεγάλων ποσοτήτων προσωπικών δεδομένων των πελατών τους και να μετριάσουν τον κίνδυνο να θιγεί η εταιρική τους φήμη από πιθανή παραβίαση της ασφάλειας των δεδομένων αυτών.

 

Το Σεμινάριο απευθύνεται:
σε στελέχη εταιριών και ασφαλιστικούς διαμεσολαβητές που επιθυμούν να ενημερωθούν για τις τελευταίες εξελίξεις στην αντιμετώπιση διαδικτυακών κινδύνων και να διευρύνουν περαιτέρω τις γνώσεις τους.

 

Ενδεικτικά, τα θέματα που θα αναπτυχθούν κατά τη διάρκεια του Σεμιναρίου είναι:
•  Διαδικτυακοί Κίνδυνοι
•  Διαχείριση Διαδικτυακών Κινδύνων
•  Cyber Insurance
•  Τι είναι, τι προσφέρει, διεθνείς τάσεις 
•  Η χρήση της ασφάλισης Cyber Insurance στη διαχείριση των κινδύνων.

 

Αιτήσεις Συμμετοχής θα γίνονται δεκτές μέχρι και την Τρίτη 13 Οκτωβρίου 2015.

 

Κόστος Συμμετοχής στο Σεμινάριο:
•70€ για τα μέλη του ΕΙΑΣ  
•80€ για τα μη μέλη του ΕΙΑΣ

 

Για τις Εταιρίες που θα έχουν πολλαπλή συμμετοχή τριών (3) ατόμων και άνω σε αυτό το σεμινάριο, το κόστος μειώνεται σε: 
•60€  για τα μέλη του ΕΙΑΣ
•70€  για τα μη μέλη του ΕΙΑΣ

 

Διαβάστε περισσότερα-Αίτηση συμμετοχής

www.eias.gr