ΕΙΑΣ 2o Σεμινάριο Cyber Risks Management Διαχείριση Κινδύνου-Cyber Insurance 3/11/2015

17/10/2015 08:45

Displaying image003.jpg

Μετά το πολύ μεγάλο ενδιαφέρον που υπήρξε στο σεμινάριο που διοργανώνει το ΕΙΑΣ με θέμα: «CYBER RISKS MANAGEMENT» και λόγω της αυξημένης ζήτησης που εξακολουθεί να υπάρχει, το ΕΙΑΣ θα επαναλάβει το ίδιο Σεμινάριο, προκειμένου να καλύψει τις ανάγκες της ασφαλιστικής αγοράς σε αυτό το ιδιαίτερα σημαντικό και εξειδικευμένο θέμα.

Το Σεμινάριο είναι διάρκειας πέντε (5) εκπαιδευτικών ωρώνκαι θα πραγματοποιηθεί στις αίθουσες διδασκαλίας του εκπαιδευτικού κέντρου του Ε.Ι.Α.Σ. (Λ. Συγγρού 106, 5ος όροφος) την:

 

Τρίτη Νοεμβρίου 2015, 16:00 – 20:15

 

Οι εξειδικευμένοι Εισηγητές  στο σύγχρονο αυτό θέμα του σεμιναρίου είναι ο κ. Κώστας Παπαδάτος, Πρόεδρος του (ISC)2 Hellenic Chapter & Business Development Director στην εταιρεία Adacom και ο κ. Νίκος Γεωργόπουλος, πιστοποιημένος Cyber Insurance Risk Manager (CyRM) & Cyber Risks Advisor στην Cromar Insurance Brokers, Lloyd’s Coverholder.

Στο σημερινό ευμετάβλητο περιβάλλον ο όγκος των προσωπικών δεδομένων που συλλέγουν οι επιχειρήσεις έχει αυξηθεί εκθετικά τα τελευταία χρόνια. Η ανάγκη αποτελεσματικής διαχείρισης των κινδύνων που σχετίζονται με την ασφάλεια και την αξιοποίηση αυτών των δεδομένων αποτελεί μεγάλη πρόκληση για τις επιχειρήσεις σήμερα. Η λήψη όλων των κατάλληλων μέτρων προστασίας για την ασφάλεια των δεδομένων αποτελεί θέμα εξαιρετικής σημασίας τόσο για τις επιχειρήσεις όσο και για τους πελάτες, καθώς η αρνητική δημοσιότητα γύρω από μια διαρροή δεδομένων λόγω παραβίασης των κανόνων ασφαλείας και η μη σωστή διαχείριση της κατάστασης μπορεί να καταστρέψει την εταιρική φήμη.

 

Σκοπός του Σεμιναρίου είναι:
η ενημέρωση και η παροχή εξειδικευμένης επιμόρφωσης αναφορικά με το Cyber Risks Management, η παρουσίαση των κινδύνων που απειλούν τις σύγχρονες επιχειρήσεις, οι δυνατότητες διαχείρισής τους και η χρήση της ασφάλισης ως εργαλείο διαχείρισης κινδύνου. Σκοπός επίσης του σεμιναρίου είναι να παρουσιάσει μία συνολική λύση αποτελεσματικής διαχείρισης των κινδύνων παραβίασης δεδομένων, επιτρέποντας τόσο στους συμμετέχοντες όσο και στις επιχειρήσεις να διαχειριστούν την αυξανόμενη ευθύνη τους λόγω της διαχείρισης μεγάλων ποσοτήτων προσωπικών δεδομένων των πελατών τους και να μετριάσουν τον κίνδυνο να θιγεί η εταιρική τους φήμη από πιθανή παραβίαση της ασφάλειας των δεδομένων αυτών. 

 

Το Σεμινάριο απευθύνεται:
σε στελέχη εταιριών και ασφαλιστικούς διαμεσολαβητές που επιθυμούν να ενημερωθούν για τις τελευταίες εξελίξεις στην αντιμετώπιση διαδικτυακών κινδύνων και να διευρύνουν περαιτέρω τις γνώσεις τους.

Ενδεικτικά, τα θέματα που θα αναπτυχθούν κατά τη διάρκεια του Σεμιναρίου είναι:
•  Διαδικτυακοί Κίνδυνοι
•  Διαχείριση Διαδικτυακών Κινδύνων
•  Cyber Insurance
•  Τι είναι, τι προσφέρει, διεθνείς τάσεις 
•  Η χρήση της ασφάλισης Cyber Insurance στη διαχείριση των κινδύνων.

 Αιτήσεις Συμμετοχής θα γίνονται δεκτές μέχρι και την Τρίτη27 Οκτωβρίου 2015.

Κόστος Συμμετοχής στο Σεμινάριο:
70€ για τα μέλη του ΕΙΑΣ  
80€ για τα μη μέλη του ΕΙΑΣ

Για τις Εταιρίες που θα έχουν πολλαπλή συμμετοχή τριών (3) ατόμων και άνω σε αυτό το σεμινάριο, το κόστος μειώνεται σε: 
60€  για τα μέλη του ΕΙΑΣ
70€  για τα μη μέλη του ΕΙΑΣ

Διαβάστε περισσότερα-Αίτηση συμμετοχής