Διαχείριση μέσω smartwatch για το νέο Kaspersky Internet Security for Android

18/03/2016 06:15

Η Kaspersky Lab παρουσίασε τη νέα έκδοση του Kaspersky Internet Security for Android, η οποία, εκτός από βελτιωμένες επιδόσεις, διαθέτει και επιλογή για διαχείριση προστασίας μέσω συσκευών Android Wear.

Το smartwatch του χρήστη μπορεί πλέον να εμφανίζει ειδοποιήσεις από τη λύση Kaspersky Internet Security for Android, που είναι εγκατεστημένη σε smartphone ή tablet διασυνδεδεμένο με το ρολόι. Αυτή η δυνατότητα θα μπορούσε να αφορά, για παράδειγμα, ειδοποιήσεις σχετικά με κάποια απειλή που έχει εντοπιστεί στη συσκευή.

Μέσω του ρολογιού, ο χρήστης μπορεί επίσης να δίνει εντολές εξ αποστάσεως στο προϊόν, πατώντας πλήκτρα στην οθόνη ή μέσω φωνητικών εντολών. Οι εντολές αυτές μπορούν να ενεργοποιούν έναν ηχητικό συναγερμό για την εύρεση ενός χαμένου τηλεφώνου, να εκτελούν σάρωση για κακόβουλο λογισμικό και να ενημερώνουν antivirus βάσεις δεδομένων.

Screenshot_Kaspersky Internet Security for Android

Επιπλέον, η νέα έκδοση της λύσης ασφάλειας είναι πλέον συμβατή με λογισμικό Android 6.0, ώστε να παρέχει αποτελεσματική προστασία ενάντια σε ηλεκτρονικές απειλές σε ακόμη περισσότερους κατόχους συσκευών Android.

Η νέα λύση Kaspersky Internet Security for Android είναι πλέον διαθέσιμη μέσω Google Play, στον ιστότοπο της Kaspersky Lab, αλλά και ως μέρος των λύσεων Kaspersky Internet Security Multi-Device και Kaspersky Total Security Multi-Device.

Πέρα από την προστασία από κακόβουλο λογισμικό και ιστοσελίδες, η λύση περιλαμβάνει εργαλεία για τον εξ αποστάσεως έλεγχο μιας συσκευής σε περίπτωση που χαθεί ή κλαπεί, για φιλτράρισμα ανεπιθύμητων κλήσεων και μηνυμάτων και για απόκρυψη προσωπικών δεδομένων από αδιάκριτα βλέμματα.

Επίσης, η διαχείριση του προϊόντος μπορεί να γίνεται εξ αποστάσεως και μέσω του portal MyKaspersky, το οποίο – για παράδειγμα – επιτρέπει την ενεργοποίηση της Anti-Theft λειτουργίας, την ενεργοποίηση ή την απενεργοποίηση της λειτουργίας Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων ή για ενημέρωση των antivirus βάσεων δεδομένων.

 

 

Πηγή www.pestaola.gr