5 + 1 λόγοι για να συμμετέχετε στις 6 & 7 Απριλίου στο InfoCom Security

06/04/2016 07:48

Υπάρχουν σίγουρα πάρα πολλοί λόγοι για να παρευρεθείτε αύριο και μεθαύριο στο Divani Caravel Hotel και να συμμετέχετε στο 6o Συνέδριο InfoCom Security που διοργανώνει ηSmart Press και τα περιοδικά Infocom και IT Security Professional. Οι σημαντικότεροι από αυτούς τους λόγους είναι, είναι :

1. Θα αποκτήσετε μια ολοκληρωμένη εικόνα για το πώς διαμορφώνεται σήμερα το τοπίο των απειλών στον κυβερνοχώρο.

2. Θα ενημερωθείτε για τις πλέον σύγχρονες τεχνολογίες, πρακτικές και λύσεις που αναπτύσσονται για την προστασία των δεδομένων, απέναντι στις ηλεκτρονικές επιθέσεις.

3. Θα έχετε τη δυνατότητα να παρακολουθήσετε live - για πρώτη φορά στην Ελλάδα - τον πρωτοποριακό διαγωνισμό Ethical Hacking – EthiHak Contest 2016.

4. Ερευνητές και ακαδημαϊκοί επιστήμονες στο τομέα της ψηφιακής ασφάλειας θα μοιραστούν την τεχνογνωσία τους και θα παρουσιάσουν σημαντικά δείγματα της δουλειάς τους.

5.Το Infocom Security συγκεντρώνει για ακόμα μια χρονιά τις περισσότερες Ελληνικές εταιρίες καθώς και πολλά σημαντικά διεθνή brands του τομέα της ψηφιακής ασφάλειας.

+ 1. Η συμμετοχή σας στο Infocom Security σας δίνει την ευκαιρία να λάβετε μέρος στηκορυφαία συνάντηση των ΙΤ επαγγελματιών στην Ελλάδα, που δραστηριοποιούνται στον τομέα της Ασφάλειας Πληροφοριών, να αναβαθμίσετε τις γνώσεις σας και να μάθετε πώς μπορείτε να προστατέψετε την λειτουργία της επιχείρησης σας.

Upgrade your Knowledge – Protect Your Business

Το πλήρες πρόγραμμα του συνεδρίου μπορείτε να το δείτε εδώ:

1η ημέρα - Τετάρτη 6 Απριλίου 

2η ημέρα - Πέμπτη 7 Απριλίου 

Workshops 2 ημερών